UNIVERSAL HIP HOP MUSEUM (UHHM)

MIKET VÁRUNK

Az UHHM számára tárgyakat és videókat várunk BREAK, GRAFFITI, RAP és DJ témakörökben a hazai Hip Hop világából a 80-as évektől egészen napjainkig.

TÁRGYAK: CD, DVD, vinyl lemez, kazetta, flyer, poszter, szórólap, ruha, lemezjátszó, mikrofon, koncertjegy, újság, kiadvány, könyv, magazin, vagy bármi, ami kapcsolódik a hazai Hip Hop kultúrához. Tudjuk, hogy ezektől nem könnyű megválni. Ezért tiszteletre méltó, ha valaki egy jó cél érdekében ezt hajlandó megtenni. Ha birtokodban van olyan dokumentum, tárgy, aminek eszmei értéke számodra túl nagy és nem szeretnél megválni tőle, ebben az esetben készíts róla fotót és videót, majd küldd el nekünk.

VIDEÓK: versenyek, események, nevezetes személyek, ritkaságok, archív felvételek, TV riportok, videóklippek, vagy bármi, ami kapcsolódik a hazai Hip Hop kultúrához.

Kiemelt módon várunk dolgokat a 80-as és 90-es évekből, valamint elhunyt Hip Hop legendáktól pl. ZEFIL (1976-2018) vagy KWIKKA (1978-2006), illetve a Hip Hop női/lány képviselőitől.

HOVA KÜLDJED ÉS HOGYAN
POSTACIM:
Kindler Krisztián
Haszkovó Utca 14/C
Veszprém
8200


EMAIL:
info@hiphopmuzeum.com

MINDIG csatolj információkat, amennyit csak lehet pl. évszám, helyszín, település, esemény neve, látható személyek nevei, stb.

Kiemelt támogatók, donorok nevei felkerülnek a PARTNEREK oldalra.

FELDOLGOZÁS

A felajánlott tárgyakat és videókat a Magyar Hip Hop Archívum részére is feldolgozzuk párhuzamosan, a videókról másolat készül, a tárgyakról pedig fotók, videók.

A tárgyakat és videókat szelektáljuk, rendszerezzük és bizonyos időközönként csomagként eljuttatjuk ADAM SILVERSTEIN számára, aki a Universal Hip Hop Museum nemzetközi kollektora. Rajta keresztül ezek a hazai Hip Hop anyagok a bronxi múzeumba kerülnek, ahol archiválják és feldolgozzák őket.

Kihasználva a 21.századi technológiát, tervek szerint a tárgyakat bedigitalizálják, amik bekerülnek majd egy kereshető adatbázisba, és ez később elérhető lesz online vagy éppen a nemzetközi kiállítások helyszínén pl. érintőképernyőkön. A tárgyak megőrzéséről és kiállításáról az UHHM gondoskodik.


Segíts nekünk, ha úgy érzed, hogy számodra is fontos a hazai Hip Hop országos és nemzetközi szintű dokumentálása és prezentációja!