E-mail

info@hiphopmuzeum.com

Alapítás éve

2018


Időrendi lista a 80-as évektől napjainkig olyan zenékről, amik megjelentek fizikai formátumban (kazetta, CD, vinyl). Egy részük az MHHA gyűjteményében is megtalálható.

Névsorba rendezett lista az adatbázisban lévő összes albumról a 80-as évektől egészen napjainkig, beleértve a digitális megjelenéseket is.

 

Nyomtatott, fénymásolt és digitális promóciós anyagok képgalériája a 90-es évektől napjainkig.

Ide kapcsolódó újságok, könyvek, magazinok

 

Személyek és csapatok listája a 80-as évektől napjainkig kategória és település szerint. Az adatbázis kereshető és szűrhető.

A névjegyzék speciális listája, ami csak azokat a személyeket jeleníti meg, akik már nem lehetnek közöttünk. Nyugodjanak békében.

 

Ez a weboldal azért jött létre, hogy szerény módon emléket állítson a pécsi Szobics Ferenc, vagy ahogy Hip-Hop körökben ismerik, DJ Zefil számára.

Ez az emlékoldal azért jött létre, hogy továbbvigye Vezendi László személyének örökségét, összegyűjtve munkásságának és életének kiemelt mérföldköveit.

 

Kiemelt kezdeményezések, weblapok, kiadók, tehetségkutatók a 90-es évektől napjainkig.

 

HIP HOP KRONOLÓGIA

A hazai Hip Hop történelmi áttekintése

HIP HOP DOKUMENTUMOK

Újságcikkek, fotók, jegyek, stagepass


Kollekció
A gyűjtemény folyamatosan bővül és frissül. Az adatbevitel manuálisan történik, ezért előfordulhatnak hibák. Ha valamit találsz, azt jelezd számunkra, valamint szivesen fogadunk bármit, amivel kiegészíthetjük az archívumot: info@hiphopmuzeum.com
Támogatás
Rövid- és hosszútávú terveinket, munkánkat adománnyal is segítheted. Támogass minket és legyél Te is része ennek a rangos kezdeményezésnek: Támogass >>>