HANGHORDOZÓ KRONOLÓGIA

Időrendi lista a 80-as évektől napjainkig olyan zenékről, amik megjelentek fizikai formátumban (kazetta, CD, vinyl). Egy részük az MHHA gyűjteményében is megtalálható.


ZENE KATALÓGUS

Névsorba rendezett lista az adatbázisban lévő összes albumról a 80-as évektől egészen napjainkig, beleértve a digitális megjelenéseket is.


HIP HOP FLYEREK

Hip Hop témával kapcsolatos nyomtatott, fénymásolt és digitális promóciós anyagok képgalériája a 90-es évektől napjainkig.


HIP HOP NÉVJEGYZÉK

Személyek és csapatok listája a 80-as évektől napjainkig kategória és település szerint. Az adatbázis kereshető és szűrhető.


REST IN HIP HOP

A Hip Hop névjegyzék speciális listája, ami csak azokat a személyeket jeleníti meg, akik már nem lehetnek közöttünk. Nyugodjanak békében.


DJ ZEFIL (1976-2018)

Ez a weboldal azért jött létre, hogy szerény módon emléket állítson a pécsi Szobics Ferenc, vagy ahogy Hip-Hop körökben ismerik, DJ Zefil számára.


BLACK ICE (1976-2020)

Ez az emlékoldal azért jött létre, hogy ünnepelje és továbbvigye Black Ice személyének értékét és örökségét, összegyűjtve munkásságának és életének kiemelt mérföldköveit.


HIP HOP PROJEKTEK

Kiemelt kezdeményezések, weblapok, kiadók, tehetségkutatók a 90-es évektől napjainkig.


HIP HOP KIADVÁNYOK

Ide kapcsolódó újságok, könyvek, magazinok


HIP HOP KRONOLÓGIA

fejlesztés alatt…


HIP HOP DOKUMENTUMOK

Újságcikkek, fotók, jegyek, stagepass
fejlesztés alatt…
 


Kollekció
A gyűjtemény folyamatosan bővül és frissül. Az adatbevitel manuálisan történik, ezért előfordulhatnak hibák. Ha valamit találsz, azt jelezd számunkra, valamint szivesen fogadunk bármit, amivel kiegészíthetjük az archívumot: info@hiphopmuzeum.com
Támogatás
Rövid- és hosszútávú terveinket, munkánkat adománnyal is segítheted. Támogass minket és legyél Te is része ennek a rangos kezdeményezésnek: Támogass >>>